Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vesmírní lidé

Vesmírní lidé (Andělé světla) jsou údajně bytosti žijící v Nebi vyspělým, harmonickým, láskyplným životem bez válek, nemocí, hladu, lží, otroctví a jiných negativních neduhů, které denně zažívají obyvatelé této planety Země. Jejich světy jsou harmonické, vyvážené, s krásnou přírodou, účelně uspořádané, obydlí rovnoměrně rozptýlené v krajině bez měst, silnic, ulic, aut. Vesmírní lidé mají mezi sebou krásné přátelské, láskyplné a harmonické vztahy, jsou vůči sobě nesmírně pozorní, komunikují mezi sebou především niterně - telepaticky přes střed hrudi (srdeční čakrou).

Vesmírní lidé používají vyspělé technologie, obyvatelé neotročí jako na Zemi, ale pracují pro společnost jen minimální, nezbytnou dobu - 2 hodiny denně. Práce je pro ně zábavou, stejně jako celý jejich život, nachází se ve štěstí, lásce, radosti a naplnění, což se odráží ve vztazích, které vyjadřují vzájemnou čistou lásku, radost, užitečnost a bohatství života v celku, v celistvé společnosti.

Jen v naší Galaxii se údajně nachází 5 milionů vyspělých nebeských civilizací Andělů Světla - Vesmírných lidí, a to v řadě dimenzí planet, hvězd i mezihvězdného prostoru. Andělé Světla se mohou pohybovat po vesmírech mezi planetami, hvězdami a galaxiemi zcela volně, a to jak pouhou myšlenkou, tak pomocí vesmírných lodí, které mohou být jak malé, tak obrovské s rozměry desítek kilometrů.

Kolem planety Země se údajně nachází od roku 1998 Velká vesmírná flotila pod vedením Aštara Šerana, která stráží planetu Zemi vždy od října do dubna a je střídána od dubna do října Vesmírnou flotilou z Plejád pod vedením Ptaaha.

Vesmírní lidé se v roce 1949 údajně osobně kontaktovali s vůdci hlavních pozemských států - USA a SSSR (Harry S. Trumanem a Josefem V. Stalinem), a nabídli jim spolupráci a pomoc v odstranění všech hlavních problémů lidstva - válek, hladu, otroctví a nerovnosti lidí. Tyto nabídky však byly odmítnuty. Další osobní setkání se údajně konalo v roce 1954 s novým prezidentem USA a hlavou státu SSSR. Také tyto nabídky na spolupráci byly odmítnuty.

Síly Temných světů se údajně stále snaží o zvýšení ovládání lidstva z dnešních 95 % na 99,9 % pomocí očipování lidí a všech věcí. Vesmírní lidé se naopak snaží pomoci lidem, aby ve svém fyzickém těle již nepodléhali ovládání ještírky - Silami temna, ale byli vedení svým Duchem, duší a především Stvořitelem Prvotním všeho a všech, aby mohli "převibrovat" do vyšší - 5. dimenze planety Země. Vesmírní lidé udržují planetu Zemi při životě, v opačném případě by ji zničily Síly temna a lidské bytosti by skončily v děrách pod zemí se zničeným povrchem.